Werken met waarde

Om een juiste koers te kunnen bepalen is het van belang de juiste waarde(n) tot je beschikking te hebben. De basis om tot het gewenste resultaat te komen.

Een shift maken

Waardevol leven

Leven vanuit de waarde die je bij je draagt, dat wil toch iedereen. Wij helpen je bij het herkennen, ontwikkelen en benutten van jouw waarde.

Meer waarde creëren

Hoe is jouw situatie?

Hoe houd je de energie en het enthousiasme vast voor langere tijd? Het antwoord is simpel. Door een koers uit te stippelen die bij jou en/of je bedrijf past. Een koers waarbij je weet wat je hogere doel is en waarin je talenten exceleren. Zo creëer je een carrière en leven dat zinvol is, waar je tijd en aandacht besteedt aan dat wat jij belangrijk vindt.

We hebben het hier over waardepropositie en waarde creëren, twee zaken die je overal op kunt toepassen. Zakelijk en privé, maar bovenal als expert, ondernemer, leider en mens. Leiderschap begint bij jezelf en geef je door.

Verrassende resultaten

Door meer verbinding, talentontwikkeling, weten wat de essentie is en anders durven kiezen, kom je bij verrassende resultaten. We weten dat verandering een constante factor is, hoe jij ermee omgaat heb je echter zelf in de hand. Een beter inzicht en een heldere koers zorgen ervoor dat je direct weet wat er past bij jou en je bedrijf.

Maak gebruik van onze diensten en maak die shift. Breng je bedrijf, carrière en leven naar een ander niveau. Een niveau dat past, dat goed voelt en energie geeft.

Een mooie quote die hierop aansluit is van Dan Wieden: “Mensen kopen geen goederen en diensten. Ze kopen relaties, verhalen en magie.”

Business partner als service

Of je nu wilt groeien met je bedrijf of zoekt naar een betere balans tussen werk en privé. Maar ook wanneer je tijdens je dagelijkse werk een klankbord mist als ondernemer of leider dan staan wij met onze diensten tot je beschikking als onafhankelijke sparringpartner. Ons werkgebied is heel divers en wij hebben dan ook een breed scala aan tools om mee te werken.

Waardepropositie

Wanneer de huidige koers van je bedrijf vraagt om een shift. Maar ook wanneer de combinatie van verantwoordelijkheden werk en privé vraagt om koersverandering.

Lees verder….

Waarde creeren

Wie ben jij écht, waar spring je voor uit bed? Hoe geef je vorm en inhoud aan je leven, zakelijk en privé. Het gaat verder dan het leren en uitvoeren van een kunstje.

Lees verder….

Zelf aan de slag

Wil je liever zelf aan de slag? Kies dan voor onze waardevolle thuistrainingen. Laagdrempelig, betaalbaar en beschikbaar wanneer jij ermee aan de slag wilt. Waarom wachten?

Lees verder….

Ben jij gestrand, voor anker gegaan of dobber je maar wat rond? Maak dan snel een afspraak!

“Met Sandra werk ik al jaren samen, waarbij het business model canvas en creativiteit een uitstekende basis vormt voor meer diepgang. Rob heb ik leren kennen via Sandra en er was direct een zakelijke klik. Een andere blik op sales en de professionaliteit staan wat mij betreft op nummer 1. The Red Business Cat is de perfecte match voor ondernemers en bedrijven die verder willen en durven gaan.”

Karin van den Berg-Hulshoff, CEO Last Mile e-Mobility

“Van huidige situatie naar einddoel, wat wil ik nou echt!
Sandra stimuleert je om buiten kaders te denken en je blik te verbreden.
Zo ontstaan nieuwe ideeën die je verder kunnen helpen bij het maken van keuzes tijdens je carrière.”

Anoniem, klant

7 Redenen om te kiezen voor de diensten van deze rooie kat

Objectief

Een externe strategie- of sparringpartner heeft geen directe persoonlijke betrokkenheid in jouw bedrijf en heeft dus altijd en enkel jouw belang voor ogen.

Essentie

De juiste sparringpartner is een snelle denker en/of een analytische denker. Daarmee kan hij of zij uit jouw warboel van gedachten snel tot de kern van jouw probleem komen en de vinger op de gevoelige plek leggen.

Maatwerk

Iedereen is uniek met als gevolg dat we enkel maatwerk leveren op basis van jouw wensen en input.

Visualiseren

Door te visualiseren krijg je sneller en effectiever een compleet beeld van de koers die jij wilt gaan varen. Visuals zijn begrijpelijker en toegankelijker.

Rebels

Onze manier van werken en leven wijkt af van de standaard. Deze rebelse insteek wordt niet altijd direct begrepen of gewaardeerd, totdat het moment waarop iemand tijdens een traject tot inzicht komt.

Perspectief

Jouw situatie in een ander perspectief zetten. De ervaring die wij in loondienst en ondernemerschap hebben opgedaan, heeft ons geleerd hoe wij jou dezelfde situatie anders kunnen laten bekijken en ervaren.

Feedback

De juiste sparringpartner zet je aan het denken. Wees dus niet bang voor de confrontatie en kritische feedback. Een sparringpartner is meer dan alleen een coach die enkel naar je luistert.

VAN EINDIG NAAR ONEINDIG

Van verkoop naar waarde toevoegen.

Van verkoop naar waarde toevoegen.

Een product verkopen is een eindig spel. Waarde toevoegen is oneindig. Door je mindset te veranderen, verandert ook jouw perspectief op werk en zaken doen. Ontdek hoe je de shift maakt van eindig naar oneindig en van een klant een ambassadeur maakt.

Vertel mij meer over jullie diensten!