STRATEGIE SESSIE

Intensieve strategie sessies, één keer of vaker, al naar gelang nodig is. Het is hard werken en we zijn kritisch. We zijn ook reëel, stellen vragen, denken mee, geven huiswerk mee en zorgen dat je na afloop een helder overzicht hebt van waar je naartoe wilt.

Meer info

STRATEGIE PARTNER

Als strategisch partner bieden wij jou de mogelijkheid om op frequente basis met ons te sparren wanneer het nodig is. We zijn jouw partner bij vraagstukken, helpen bij structuur aanbrengen en inzicht krijgen. Kortom, alle vragen die jij als ondernemer hebt en waar je een zakelijk partner mist.

Tell me more!

Strategie partner

Iedere ondernemer, klein of groot, heeft een klankbord nodig. Strategie partners zijn katalysatoren voor de ondernemer die geen MT in huis heeft. Zij schuiven aan wanneer nodig en denken kritisch mee.

Meer over ons

Strategie sessie

Een tevreden klant is de allerbeste strategie – michael leboeuf –

Wil jij als ondernemer

 • een helder beeld van jouw waardepropositie en doelgroep?
 • inspirerend jouw verhaal en bedrijf naar buiten brengen ?
 • een strategie en bovenliggend doel (missie) met een duidelijke koers en focus?
 • meer bereiken door anders te denken en te doen?

De juiste koers bepalen en varen. Het klinkt simpel en toch is het een behoorlijke uitdaging voor veel ondernemers in het MKB. De waan van de dag vult de agenda en wie neemt er nou tijd om een goede strategie te bepalen. Dat kost tijd en je hebt je handen al vol aan je klanten, marketing, administratie en eventuele medewerkers.

Stilstaan bij je bedrijf is voor ondernemers een grote uitdaging. Nadenken over ontwikkelingen, strategie en de toekomst gebeurt vaker niet dan wel. Onderzoek heeft dit aangetoond. Terwijl het juist belangrijk is om er wel tijd voor te maken. De juiste strategie geeft helderheid voor jezelf en medewerkers. Het zorgt ook dat je kunt schakelen indien er onverwachte situaties ontstaan. Je weet waarvoor je het doet, waar je blij van wordt en energie van krijgt. Dat werkt aanstekelijk en inspirerend naar klanten en medewerkers.

van een lekker briesje naar wind in de zeilen

Voor wie?

Voor ondernemers en leidinggevenden die hebben geconstateerd dat het tijd is om overstag te gaan, om een shift te maken.

Waarom?

De huidige strategie voldoet niet meer, de resultaten en/of de cultuur van het bedrijf geven duidelijk aan dat het anders moet.

Wat levert het je op?

 • Inzicht – Een duidelijk beeld van jouw organisatie en haar medewerkers. Wat ontbreekt er en wat is er teveel. Je hebt een totaaloverzicht van de veranderingen die nodig zijn om door te ontwikkelen en te groeien.

 • Heldere koers – Een heldere koers waarbij iedereen betrokken is en zich verantwoordelijk voelt. Een breder draagvlak is zowel intern als extern merkbaar. Met de daarbij behorende resultaten.

 • Krachtige verbindingen – Je weet waar iedereen voor staat. Met het benutten van talent en intrinsieke motivatie ontstaan verbindingen die communicatie, samenwerking en relaties naar een hoger plan brengen.

van de verplichting naar flow

Voor wie?

Voor ondernemers en experts die op zoek zijn naar een betere balans. Die de verantwoordelijkheid van werk willen combineren met die van thuis en/of die het tijd vinden om meer ruimte te creëren voor zichzelf.

Waarom?

Meer verantwoordelijkheden, meer tijd besteden aan werk vraagt veel van iemand. De grip op balans tussen persoonlijk en zakelijk is verdwenen. Werk slokt alles op en wat is er ook alweer gebeurt met werken om te leven?

Wat levert het op?

 • Rust – Je krijgt inzicht hoe je je zakelijke verplichtingen anders vorm kunt geven. Hoe je ruimte creëert op het persoonlijke vlak.

 • Energie – Een andere manier van denken en werken heeft een positief effect op je energie, gezondheid en plezier.

 • Flow – Overzicht in verplichtingen, verantwoordelijkheden en persoonlijke wensen laat zien waar de disbalans is. Een hernieuwde focus geeft een betekenis aan je leven en geluk.

Ja, ik wil met jullie aan de slag

Strategie partner

Alles zelf doen is optellen. Samenwerken is vermenigvuldigen – anoniem –

Vaak weet je als ondernemer wel wat je moet doen, alleen het gebeurt niet.
Je bent de kapitein op je eigen schip en toch dobber je vaak een beetje in een kringetje rond. Want met wie overleg je als je een directietafel hebt met één persoon.

Je bent de enige niet. Hoe zet je een heldere strategie neer, met wie overleg je? Beter nog hoe begin je. Er niet mee bezig zijn betekent eigenlijk dat je het ondernemerschap niet serieus neemt. Want….

 • je hebt geen tijd (wat betekent geen prioriteit)
 • ik ben maar alleen (duh, hoeveel ondernemers zijn er net zo groot of klein als jij?)
 • wat weten zij nou van mijn business (waarschijnlijk niets en daarom lekker objectief)
 • mijn plannen verdwijnen meestal in een la (deze niet, want die hang je op 😉 )

Leuk al die excuses, maar je komt geen stap verder. Je blijft op dezelfde manier doorgaan. Wil je dat, ook prima.

Wil je straks (wanneer dat ook is) lachend en met een goed gevoel terugkijken op wat je hebt neergezet met jouw bedrijf? Kun je hulp gebruiken om de juiste koers uit te stippelen? Wacht dan niet langer en neem contact op.

van solo naar samen

Voor wie?

Voor ondernemers die geen sparringpartner hebben.

Waarom?

Je weet als ondernemer prima wat je moet doen, alleen het gebeurt niet. Overleggen met jezelf kan niet en op een gegeven moment heb je alles al opnieuw uitgevonden. Het is dus hoog tijd voor een frisse wind en nieuwe input.

Wat levert het je op?

 • Plan – Een helder beeld van jouw waardepropositie en doelgroep. We gaan net een stapje verder dan de initiële doelgroep.

 • Duidelijke koers – Een strategie en bovenliggend doel (missie) met een duidelijke koers en focus. Jij leidt in plaats van dat je je laat leiden door de waan van de dag.

 • Inspirerend verhaal – Je bedrijf en verhaal naar buiten brengen op inspirerende wijze. Neem jouw publiek mee op jouw reis in een inspirerend verhaal.

van sturen naar inspireren

Voor wie?

Voor ondernemers die over bepaalde zaken niet kunnen of willen sparren met iemand binnen hun organisatie.

Waarom?

Een collega of sparringpartner binnen hetzelfde bedrijf hoeft niet alles te weten. Er zijn onderwerpen die verder gaan dan de business en vragen om een objectieve kijk op zaken.

Wat levert het je op?

 • Objectiviteit – Een sparringpartner die geen belang heeft in het bedrijf en puur op basis van de input in het gesprek reageert en vragen stelt.

 • Ruimte – Door in gesprek te gaan met een onafhankelijk strategiepartner komt er ruimte voor openheid. Alles kan in vertrouwen op tafel komen en besproken worden.

 • Inspiratie – Ieder gesprek levert inspiratie op. De openheid, objectiviteit en het vertrouwen van een gesprek als dit geeft inspiratie op veranderend niveau.

Ik wil jullie als partner

EEN STRATEGIE BEWEEGT

Nog even dit….

Nog even dit….

Een goede strategie is een strategie die beweegt. Het beweegt mee op de golven van het leven. Zorg dat je het bovenliggende doel voor ogen houdt wanneer het nodig is om je koers bij te stellen.

Onze diensten