De Value Academy helpt jou je leven en carriere vorm te geven vanuit waarde?

Waardecreatie

Iedereen heeft een toegevoegde waarde, ook jij! Misschien weet je nog niet wat of ben je er al mee bezig. Het is best lastig om het goed helder te krijgen, alleen als dat eenmaal zo is, dan word je leven een stuk leuker. Het wordt bovendien eenvoudiger om keuzes te maken, want je weet wat je waard bent.
Voor bedrijven geldt dat je wel een gedegen businessplan kan hebben liggen in de la, alleen zonder een juiste waardepropositie is het weinig waard.

Deze value academy is de plek voor jou om op een simpele wijze zelf aan de slag te gaan met jouw persoonlijke of zakelijke waardepropositie. Daarnaast zal je hier ook whitepapers gaan vinden die waarde toevoegen aan jouw organisatie.

Doe er je voordeel mee en bij vragen kun je altijd contact met ons opnemen.

Veel plezier en succes!

Jouw leven

Je krijgt één leven, het is aan jou wat je daarmee doet. Volg je hart, maak de juiste keuzes, ga om met mensen die het beste met je voor hebben en bovenal geniet!

Jouw carriere

Iedereen heeft talent, ontdek het en benut het. Doe waar je goed in bent en waar je blij van wordt. Je bent een groot deel van je tijd kwijt aan je werk, zorg dat het je energie geeft!

Jouw waarde

Kies vanuit je hart, dat klopt namelijk. Iedereen maakt fouten, daar leer je van en daar groei je van. Hoe meer je naar je gevoel luistert ipv naar anderen, hoe beter de waarde die jij levert.

Cursussen

White Papers

Partnerships

anderen helpen om hun waarde zichtbaar te maken, doe jij ook mee door bij hen te kopen?

Transformation Academy
Teken je toekomst
Managementboek.nl
Bol.com
Koop je cryptovaluta bij Bitocoinmeester