WAARDEVOL LEVEN

Een leven vol waarde, dat wil iedereen. Het kan! Creëer een leven vanuit jouw intrinsieke waarde, met daarin de aspecten die zorgen dat jij gaat floreren en stralen. Voeg waarde toe voor anderen en inspireer hen om het op hun beurt weer door te geven.

Ik wil mijn waarde ontdekken

KEN JE TALENT

Er verandert veel in de wereld op het moment. Je wilt een bijdrage leveren vanuit jouw talenten, alleen hoe doe je dit? Die vraag houdt je al een tijdje bezig en het is nu tijd om er mee aan de slag te gaan. Hoog tijd voor een hele boeiende en uitdagende ontdekkingsreis.

Ik wil mijn talenten goed inzetten

Waarde creëren

Je kan waarde creëren op 4 vlakken. Veelal wordt gedacht aan geldelijke waarde. Wij werken met de waarde van jou en je collega’s. Uiteindelijk is de waarde van de mens het fundament voor alle waardecreatie.

Wie zijn wij?

Wat we weten doet ertoe, wie we zijn nog meer. – brene brown –

Waardevol leven vraagt om bewustwording van jouw drijfveren, jouw dromen en jouw talenten. Het is een uitdaging die je inzichten oplevert en het helpt je om jouw waarde zowel persoonlijk als zakelijk in te zetten en te benutten.

In het bedrijfsleven draait het veelal om financiën, de waarde van een product, servicegerichtheid en ook duurzaamheid en mileu. Wij werken met de waarde die jij en je collega’s hebben en meebrengen voor je opdracht/werkgever. Uiteindelijk is de waarde van de mens het fundament om meerwaarde voor de klant te creëren.

Opleidingen, competenties en wat een bedrijf nodig heeft kunnen helderheid geven over een persoon (iets met resultaten uit het verleden etc.). Het vertelt echter niets over de waarde die jij meebrengt. Wanneer je die waarde helder hebt, dan wordt het een stuk makkelijker om jouw waarde te matchen met de vraag vanuit een opdracht/werkgever. Wees wie je bent en word je bewust van de kracht van jouw waarde.

Voor wie?

Voor de vastlopers. Die wel willen, alleen niet (meer) weten wat en hoe.

Waarom?

Je wilt terug naar jouw basis. Je wilt het plezier terugvinden in het leven en werk doen waar je goed in bent en waar je blij van wordt.

Wat levert het je op?

  • Groei – Uitgaan van waar je goed in bent en blij van wordt, maakt dat je vertrouwen groeit. Dit helpt je bij het zetten van de volgende stappen.
  • Inzicht – Weten wie je bent, waar je ogen van gaan stralen. Inzicht in wat wel en ook zeker wat niet.
  • Stappenplan – Een overzicht van vragen die je jezelf kunt stellen bij alles wat er op je pad komt. Zo weet je snel genoeg of je de waarde die je wilt leveren ook daadwerkelijk kan leveren.

Voor wie?

Professionals en ondernemers die op een kruispunt staan. Het gaat lekker, er mist alleen nog iets.

Waarom?

Je wilt meer betekenis geven aan alles wat je doet en onderneemt. Een bijdrage leveren aan een groter geheel.

Wat levert het je op?

  • Rust – Je weet waarvoor je het doet en voldoet aan je eigen verwachtingen. Het klopt gewoon (weer).
  • Overzicht – Een duidelijk beeld van jouw essentie, jouw passie en waar jij het nou allemaal voor doet.
  • Groei – De inzichten die je krijgt dragen bij aan een groeispurt en zorgen uiteindelijk dat je in een steady state terecht komt. Je voelt je goed, draagt bij en bent tevreden met je leven.
Ja, ik wil met jullie aan de slag

WAARDECREATIE IS WINST VOOR IEDEREEN

Als je ergens voor gaat, heb je kans om te verliezen. Als je niet gaat, heb je al verloren.

– Barack Obama –

Als je ergens voor gaat, heb je kans om te verliezen. Als je niet gaat, heb je al verloren.

– Barack Obama –

Je verliest van jezelf wanneer je niet voor jezelf kiest.