WERKEN VANUIT WAARDE VOOR PROFESSIONALS

Intensieve sessies, één keer of vaker, al naar gelang nodig is. Het is hard werken en we zijn kritisch. We zijn ook reëel, stellen vragen, denken mee, geven huiswerk mee en zorgen dat je na afloop een helder overzicht hebt van waar je naartoe wilt.

Meer info

STRATEGIEPARTNER VOOR ONDERNEMERS

Als strategisch partner bieden wij jou de mogelijkheid om op frequente basis met ons te sparren. We zijn jouw partner bij vraagstukken, helpen bij structuur aanbrengen en inzicht krijgen. Kortom, alle vragen die jij als ondernemer hebt en een zakelijk partner ontbreekt.

Tell me more!

Strategiepartner

Iedereen die werkt, in loondienst of zelfstandig, klein of groot, heeft een klankbord nodig. Sparringpartners zijn waardevolle katalysatoren die wanneer nodig aanschuiven en kritisch meedenken.

Meer over ons

Werken vanuit Waarde

Een tevreden klant is de allerbeste strategie – michael leboeuf –

Werken vanuit waarde betekent

 • een helder beeld van jouw waardepropositie en doelgroep?
 • inspirerend jouw verhaal en/of bedrijf naar buiten brengen ?
 • een strategie en bovenliggend doel (missie) met een duidelijke koers en focus?
 • meer bereiken door anders te denken en te doen?

De juiste koers bepalen en varen. Het klinkt simpel en toch is werken vanuit waarde een behoorlijke uitdaging voor velen. De waan van de dag vult de agenda en wie neemt er nou tijd om een goede strategie te bepalen. Dat kost tijd en je hebt je handen al vol aan de day-2-day business.

Stilstaan bij je bedrijf is voor ondernemers een grote uitdaging. Nadenken over ontwikkelingen, strategie en de toekomst gebeurt vaker niet dan wel. Onderzoek heeft dit aangetoond. Terwijl het juist belangrijk is om er wel tijd voor te maken. De juiste strategie geeft helderheid voor jezelf en medewerkers. Het zorgt ook dat je kunt schakelen indien er onverwachte situaties ontstaan. Je weet waarvoor je het doet, waar je blij van wordt en energie van krijgt. Dat werkt aanstekelijk en inspirerend naar klanten en medewerkers. Werken vanuit waarde krijgt zo een diepere betekenis.

Voor wie?

Voor ondernemers en leidinggevende professionals die hebben geconstateerd dat het tijd is om overstag te gaan, om een shift te maken.

Waarom?

De huidige waardepropositie voldoet niet meer, de resultaten en/of de cultuur van het bedrijf geven duidelijk aan dat het anders moet.

Wat levert het je op?

 • Heldere koers – Een heldere koers waarbij iedereen betrokken is en zich verantwoordelijk voelt. Een breder draagvlak is zowel intern als extern merkbaar. Met de daarbij behorende resultaten.
 • Inzicht – Een duidelijk beeld van jouw organisatie en haar medewerkers. Wat ontbreekt er en wat is er teveel. Je hebt een totaaloverzicht van de veranderingen die nodig zijn om door te ontwikkelen en te groeien.
 • Krachtige verbindingen – Je weet waar iedereen voor staat. Met het benutten van talent en intrinsieke motivatie ontstaan verbindingen die communicatie, samenwerking en relaties naar een hoger plan brengen.

Voor wie?

Voor ondernemers en professionals die op zoek zijn naar een betere balans. Die de verantwoordelijkheid van werk willen combineren met die van thuis en/of die het tijd vinden om meer ruimte te creëren voor zichzelf.

Waarom?

Meer verantwoordelijkheden, meer tijd besteden aan werk vraagt veel van iemand. De grip op balans tussen persoonlijk en zakelijk is verdwenen. Werk slokt alles op en wat is er ook alweer gebeurt met werken om te leven?

Wat levert het op?

 • Energie – Een andere manier van denken en werken heeft een positief effect op je energie, gezondheid en plezier.
 • Rust – Je krijgt inzicht hoe je je zakelijke verplichtingen anders vorm kunt geven. Hoe je ruimte creëert op het persoonlijke vlak.
 • Flow – Overzicht in verplichtingen, verantwoordelijkheden en persoonlijke wensen laat zien waar de disbalans is. Een hernieuwde focus geeft een betekenis aan je leven en geluk.

Voor wie?

Voor ondernemers die geen sparringpartner hebben.

Waarom?

Je weet als ondernemer prima wat je moet doen, alleen het gebeurt niet. Overleggen met jezelf kan niet en op een gegeven moment heb je alles al opnieuw uitgevonden. Het is dus hoog tijd voor een frisse wind en nieuwe input.

Wat levert het je op?

 • Duidelijke koers – Een strategie en bovenliggend doel (missie) met een duidelijke koers en focus. Jij leidt in plaats van dat je je laat leiden door de waan van de dag.
 • Inspirerend verhaal – Je bedrijf en verhaal naar buiten brengen op inspirerende wijze. Neem jouw publiek mee op jouw reis in een inspirerend verhaal.
 • Plan – Een helder beeld van jouw waardepropositie en doelgroep. We gaan net een stapje verder dan de initiële doelgroep.

Voor wie?

Voor ondernemers en leidinggevende professionals die over bepaalde zaken niet kunnen of willen sparren met iemand binnen hun organisatie.

Waarom?

Een collega of sparringpartner binnen hetzelfde bedrijf hoeft niet alles te weten. Er zijn onderwerpen die verder gaan dan de business en vragen om een objectieve kijk op zaken.

Wat levert het je op?

 • Ruimte – Door in gesprek te gaan met een onafhankelijk strategiepartner komt er ruimte voor openheid. Alles kan in vertrouwen op tafel komen en besproken worden.
 • Objectiviteit – Een sparringpartner die geen belang heeft in het bedrijf en puur op basis van de input in het gesprek reageert en vragen stelt.
 • Inspiratie – Ieder gesprek levert inspiratie op. De openheid, objectiviteit en het vertrouwen van een gesprek als dit geeft inspiratie op veranderend niveau.

Vaak weet je wel wat je moet doen, alleen het gebeurt niet.
Je bent de kapitein op je eigen schip en toch dobber je vaak een beetje in een kringetje rond. Je bent de enige niet die deze uitdaging heeft. Hoe doe je dat werken met waarde? Beter nog hoe begin je. Er niet mee bezig zijn betekent eigenlijk dat je jezelf, je bedrijf of je carrière niet serieus neemt. Want….

 • je hebt geen tijd (wat betekent geen prioriteit)
 • ik ben maar alleen (duh, wie hou je nou voor de gek?)
 • wat weten zij nou van mij en/of mijn business (waarschijnlijk niets en daarom lekker objectief)
 • mijn plannen verdwijnen meestal in een la (deze niet, want die hang je op 😉 )

Leuk toch al die excuses, maar je komt geen stap verder als je wilt werken met waarde. Je blijft op dezelfde manier doorgaan. Wil je dat, ook prima.

Wil je straks (wanneer dat ook is) lachend en met een goed gevoel terugkijken op wat je hebt neergezet en werken vanuit waarde? Kun je hulp gebruiken om de juiste koers uit te stippelen? Wacht dan niet langer en neem contact op.

Alles zelf doen is optellen. Samenwerken is vermenigvuldigen – anoniem –

Ja, ik wil met jullie aan de slag

EEN STRATEGIE BEWEEGT

Nog even dit….

Nog even dit….

Een waardevolle strategie is een strategie die beweegt. Het beweegt mee op de golven van het leven. Zorg dat je het bovenliggende doel voor ogen houdt wanneer het nodig is om je koers bij te stellen.

Onze diensten