Ons verhaal = onze levensvisie

Rob: “Ik ben begonnen in het familiebedrijf en daarna gekozen voor mijn eigen pad. Een pad vanuit mijn hart wat uitgroeide tot mijn eigen bedrijf. Om het leven waardevoller te maken heeft ik hier uiteindelijk een stap in terug gedaan. Een andere balans, een ander doel.”

Sandra: “Na vele jaren werken in loondienst en zich aanpassen aan de ander, bleek dat werken in loondienst geen waardevolle invulling meer voor mij was. De stap naar ondernemerschap gaf mij de vrijheid en ruimte om waarde toe te voegen vanuit mijn hart en mijn expertises.”

“We hebben allebei op hoog niveau gesport waar we mentaal getest zijn op het gebied van focussen, doorzetten en keuzes maken. Beiden zijn we ondernemend, coachend, levensgenieters en overtuigd dat onze talenten en expertises op elkaar aansluiten. Dat betekent dat je het beste van ons beiden krijgt.

Hoe onze toekomst eruit ziet weten we inmiddels. Hetzelfde geldt voor hoe wij willen werken. En dat is heel anders dan wij jaren geleden voor ogen hadden. Zo zijn wij bezig met het kopen van een huis in Spanje en willen straks deels in Nederland en deels in Spanje gaan wonen. Werken kunnen we uiteindelijk overal vandaan.

Wij werken om te leven en te genieten, samen en met onze (kantoor)hond Pepper. Op deze pagina leer je ons een beetje kennen. Wij gaan graag met je in gesprek om jouw leven en carrière (of dit nu in loondienst is of als ondernemer) enorm waardevol te maken.”

PS. Meer weten over ons Spaanse avontuur. Dat kan op Villa Ciperosa.

Rob van der Linden

“Rob is eigenzinnig, onderneemt, verbindt, is direct en bovenal heeft hij altijd het beste met de ander voor. Hij hecht veel waarde aan authenticiteit. De weg die hij kiest is niet standaard, maar wat hij doet, doet hij vanuit zijn hart. Oh ja, en hij geniet volop van het leven. Zijn motto: I’m not weird, I’m a limited edition!

Jouw partner op het gebied van:

  • Executive coaching
  • Persoonlijke effectiviteit
  • Stakeholder management
  • High end sales

Kan hij jou helpen, wacht dan niet langer en mail of bel voor een afspraak.

Sandra Kok

“Sandra is op haar best wanneer ze haar creativiteit kan inzetten. Soms begint het wat onlogisch, uiteindelijk ontstaat er een helder beeld wat inzicht en houvast geeft. Ze wil jou inspireren om het leven zo vorm te geven dat het waardevol is. De dag energiek beginnen en eindigen met een grote glimlach. Haar motto: Live your bliss!

Jouw partner op het gebied van:

Zet jij de stap en neem je contact op voor een afspraak?

7 Redenen om te kiezen voor deze rooie kat en haar werk

Objectief

Een externe sparringpartner is niet persoonlijke betrokken en heeft dus altijd en enkel jouw belang voor ogen.

Essentie

De juiste sparringpartner is een snelle denker en/of een analytische denker. Daarmee kan hij of zij uit jouw warboel van gedachten snel tot de kern van jouw probleem komen en de vinger op de gevoelige plek leggen.

Maatwerk

Iedereen is uniek met als gevolg dat we enkel maatwerk leveren op basis van jouw wensen, verwachtingen en input.

Visualiseren

Door te visualiseren krijg je sneller en effectiever een compleet beeld van de koers die jij wilt gaan varen. Visuals zijn begrijpelijker en toegankelijker.

Rebels

Onze manier van werken en leven wijkt af van de standaard. Deze rebelse insteek wordt niet altijd direct begrepen of gewaardeerd, totdat het moment waarop iemand tijdens een traject tot inzicht komt.

Perspectief

Jouw situatie in een ander perspectief zetten. Onze persoonlijke levenservaring, in loondienst en als ondernemer,  heeft ons geleerd hoe wij jou dezelfde situatie anders kunnen laten bekijken en ervaren.

Feedback

De juiste sparringpartner zet je aan het denken. Wees dus niet bang voor de confrontatie en kritische feedback. Een sparringpartner is namelijk meer dan alleen een coach die enkel naar je luistert.

VAN EINDIG NAAR ONEINDIG

Van zoeken naar vinden.

Van zoeken naar vinden.

Waarde toevoegen is oneindig. Door je mindset te veranderen, verandert ook jouw perspectief op het leven en werken. Ontdek hoe je de shift maakt van eindig naar oneindig.