Waardevol leven

Leven vanuit de waarde die je bij je draagt, is extreem waardevol. Het zorgt dat je dag in dag uit kiest voor jezelf, je gezondheid en plezier. Herken het, ontwikkel het en benut het, privé en zakelijk.

Iedereen kent dit!

Het belangrijkste deel van ons leven krijgen we te maken met:

  • Verwachtingen van een ander
  • Familieperikelen, vooral bij scheidingen en overlijdens
  • Jaloerse collega’s tijdens ons werk
  • Zogenaamde vrienden of kennisen die, ten koste van anderen, financieel beter willen worden
  • Mensen die, heel bewust, bedrijven ten gronde richten
  • Geld en de dingen die je daarvoor kan kopen
  • Onbegrip
  • Mensen in de directe omgeving die weinig interesse tonen en wel hun mening verkondigen over jou

Ofwel, anderen willen zoveel invloed op jouw leven uitoefenen, dat ze vergeten waar het om draait in het leven.

ons werk

Het draait in het leven om te zorgen dat jouw leven waardevol is, nu en in de toekomst.

Doen wat je leuk vindt, waar je goed in bent, waar je kan bijdragen aan een groter geheel, zodat je voldoende inkomen mee kunt realiseren om dat waardevolle leven te bekostigen.

Status is leuk, het is echter niet meer of minder dan een labeltje, ofwel een verwachtingspatroon. Wanneer je ten koste van veel deze status hoog moet houden, wellicht is het goed om je dan eens af te vragen of dit het waard is. Word je gewaardeerd om je status of om wie jij bent.

Een waardevol leven heeft vooral te maken met wat voor jou ècht belangrijk is.

Dit zijn de 5 pijlers in ons werk, waarmee wij jou kunnen helpen. Pijlers die allemaal effect hebben op jouw persoonlijk & zakelijk functioneren.

ons werk = jouw inspireren naar een waardevol leven

Moraal van dit verhaal

Je kunt heel veel kunstjes aanleren. Het begint echter met waar jij blij van wordt. En niet andersom!

Huur ons in!

Naast het inspireren wat we doen, zijn wij ook in te huren. Rob is een kei in high end sales en kan worden ingezet op kleine en grootschalige online salesprojecten. Verder coacht hij executives en neemt hij hen bij voorkeur mee naar buiten. Weg van de hectiek, even afstand geeft ruimte om stappen te zetten. Letterlijk & figuurlijk.

Sandra is breed inzetbaar wanneer je het beste uit jezelf wil halen. Ze kijkt daarbij vooral naar jou en zet daarbij de tools in die ze heeft, echter alleen als jij daar je voordeel mee kan doen. Haar creatieve kant zet ze daarnaast graag in om eenpitters & klein mkb te helpen met creative branding. Precies datgene zichtbaar maken wat de mens(en) achter het bedrijf laat zien en herkenbaar maakt.

Het werk wat wij doen is werk waarbij we onze waarde kunnen delen met anderen. Zo zijn wij waardevol voor onze klanten en draagt het bij aan een waardevol leven voor onszelf.

Het begin is simpel: bel of mail voor een afspraak!

“Bij de overgang naar een nieuwe bedrijfsnaam, voelde het ook goed om een nieuw logo te nemen. Sandra begreep gelijk waar ik het over had en kwam ook heel snel met een mooi ontwerp. Ze voelt precies aan wat je als ondernemer over wilt brengen. Zo kwam ze met het voorstel om een ovaal logo te maken, omdat ik met mijn bedrijf net een andere benadering heb. En waar ik zelf nog in de sferen van bloemen zat te denken, wist zij dat ik daar uit moest stappen en kwam met een geweldige boom aan. Het voelde gelijk goed.

Kortom, ze denkt top met je mee en werkt snel en nauwkeurig. Echt een aanrader.”

“Sandra heeft mij in het verleden op allerlei vlakken geweldig geholpen met mijn ondernemerschap en met (o.a. de naam) Vrouw en haar Netwerk. En ook nu zit ik middenin een top online project dat ik samen met haar technische online kennis binnenkort tot een pracht eind ga brengen. Wat ik super vind aan Sandra is dat zij qua samenwerking top is en het beste in mijzelf naar voren haalt op het moment dat het mij uitkomt.”

Jolanda van Henningen, Our Dream Community Management

“Van huidige situatie naar einddoel, wat wil ik nou echt! Sandra stimuleert je om buiten kaders te denken en je blik te verbreden.
Zo ontstaan nieuwe ideeën die je verder kunnen helpen bij het maken van keuzes tijdens je carrière.”

Anoniem, klant

“Met Sandra werk ik al jaren samen, waarbij het business model canvas en creativiteit een uitstekende basis vormt voor meer diepgang. Rob heb ik leren kennen via Sandra en er was direct een zakelijke klik. Een andere blik op sales en de professionaliteit staan wat mij betreft op nummer 1. The Red Business Cat is de perfecte match voor ondernemers en bedrijven die verder willen en durven gaan.”

Karin van den Berg-Hulshoff, CEO Last Mile e-Mobility

VAN EINDIG NAAR ONEINDIG

Van zoeken naar vinden.

Van zoeken naar vinden.

Waarde toevoegen is oneindig. Door je mindset te veranderen, verandert ook jouw perspectief op het leven en werken. Ontdek hoe je de shift maakt van eindig naar oneindig.