Waardevol leven

Leven vanuit de waarde die je bij je draagt, is extreem waardevol. Het zorgt dat je dag in dag uit kiest voor jezelf, je gezondheid en plezier. Herken het, ontwikkel het en benut het, privé en zakelijk.

Waardevol verkopen

Verkopen draait niet alleen om quick sales. Een waardevolle relatie verhoogt de omzet wanneer je voorbij de directe klant kijkt. Maak vanuit de relatie een bestaande klant tot ambassadeur voor jouw organisatie.

Iedereen kent dit!

Het belangrijkste deel van ons leven krijgen we te maken met:

  • Verwachtingen van een ander
  • Familieperikelen, vooral bij scheidingen en overlijdens
  • Jaloerse collega’s tijdens ons werk
  • Zogenaamde vrienden of kennisen die, ten koste van anderen, financieel beter willen worden
  • Mensen die, heel bewust, bedrijven ten gronde richten
  • Geld en de dingen die je daarvoor kan kopen
  • Onbegrip
  • Mensen in de directe omgeving die weinig interesse tonen en wel hun mening verkondigen over jou

Ofwel, anderen willen zoveel invloed op jouw leven uitoefenen, dat ze vergeten waar het om draait in het leven.

ons werk

Het draait in het leven om te zorgen dat jouw leven waardevol is, nu en in de toekomst.

Doen wat je leuk vindt, waar je goed in bent, waar je kan bijdragen aan een groter geheel, zodat je voldoende inkomen mee kunt realiseren om dat waardevolle leven te bekostigen.

Status is leuk, het is echter niet meer of minder dan een labeltje, ofwel een verwachtingspatroon. Wanneer je ten koste van veel deze status hoog moet houden, wellicht is het goed om je dan eens af te vragen of dit het waard is. Word je gewaardeerd om je status of om wie jij bent.

Een waardevol leven heeft vooral te maken met wat voor jou ècht belangrijk is.

Dit zijn de 5 pijlers in ons werk, waarmee wij jou kunnen helpen. Pijlers die allemaal effect hebben op jouw persoonlijk & zakelijk functioneren.

ons werk = jouw inspireren naar een waardevol leven

Moraal van dit verhaal

Je kunt heel veel kunstjes aanleren. Het begint echter met waar jij blij van wordt. En niet andersom!

7 Redenen om te kiezen voor deze rooie kat en ons werk

Objectief

Een externe sparringpartner is niet persoonlijke betrokken en heeft dus altijd en enkel jouw belang voor ogen.

Essentie

De juiste sparringpartner is een snelle denker en/of een analytische denker. Daarmee kan hij of zij uit jouw warboel van gedachten snel tot de kern van jouw probleem komen en de vinger op de gevoelige plek leggen.

Maatwerk

Iedereen is uniek met als gevolg dat we enkel maatwerk leveren op basis van jouw wensen, verwachtingen en input.

Visualiseren

Door te visualiseren krijg je sneller en effectiever een compleet beeld van de koers die jij wilt gaan varen. Visuals zijn begrijpelijker en toegankelijker.

Rebels

Onze manier van werken en leven wijkt af van de standaard. Deze rebelse insteek wordt niet altijd direct begrepen of gewaardeerd, totdat het moment waarop iemand tijdens een traject tot inzicht komt.

Perspectief

Jouw situatie in een ander perspectief zetten. Onze persoonlijke levenservaring, in loondienst en als ondernemer,  heeft ons geleerd hoe wij jou dezelfde situatie anders kunnen laten bekijken en ervaren.

Feedback

De juiste sparringpartner zet je aan het denken. Wees dus niet bang voor de confrontatie en kritische feedback. Een sparringpartner is namelijk meer dan alleen een coach die enkel naar je luistert.

“Van huidige situatie naar einddoel, wat wil ik nou echt! Sandra stimuleert je om buiten kaders te denken en je blik te verbreden.
Zo ontstaan nieuwe ideeën die je verder kunnen helpen bij het maken van keuzes tijdens je carrière.”

Anoniem, klant

“Bij de overgang naar een nieuwe bedrijfsnaam, voelde het ook goed om een nieuw logo te nemen. Sandra begreep gelijk waar ik het over had en kwam ook heel snel met een mooi ontwerp. Ze voelt precies aan wat je als ondernemer over wilt brengen. Zo kwam ze met het voorstel om een ovaal logo te maken, omdat ik met mijn bedrijf net een andere benadering heb. En waar ik zelf nog in de sferen van bloemen zat te denken, wist zij dat ik daar uit moest stappen en kwam met een geweldige boom aan. Het voelde gelijk goed.

Kortom, ze denkt top met je mee en werkt snel en nauwkeurig. Echt een aanrader.”

“Sandra heeft mij in het verleden op allerlei vlakken geweldig geholpen met mijn ondernemerschap en met (o.a. de naam) Vrouw en haar Netwerk. En ook nu zit ik middenin een top online project dat ik samen met haar technische online kennis binnenkort tot een pracht eind ga brengen. Wat ik super vind aan Sandra is dat zij qua samenwerking top is en het beste in mijzelf naar voren haalt op het moment dat het mij uitkomt.”

Jolanda van Henningen, Our Dream Community Management

“Met Sandra werk ik al jaren samen, waarbij het business model canvas en creativiteit een uitstekende basis vormt voor meer diepgang. Rob heb ik leren kennen via Sandra en er was direct een zakelijke klik. Een andere blik op sales en de professionaliteit staan wat mij betreft op nummer 1. The Red Business Cat is de perfecte match voor ondernemers en bedrijven die verder willen en durven gaan.”

Karin van den Berg-Hulshoff, CEO Last Mile e-Mobility

VAN EINDIG NAAR ONEINDIG

Van zoeken naar vinden.

Van zoeken naar vinden.

Waarde toevoegen is oneindig. Door je mindset te veranderen, verandert ook jouw perspectief op het leven en werken. Ontdek hoe je de shift maakt van eindig naar oneindig.