Waardevol leven

Leven vanuit de waarde die je bij je draagt, is extreem waardevol. Het zorgt dat je dag in dag uit kiest voor jezelf, je gezondheid en plezier. Herken het, ontwikkel het en benut het, privé en zakelijk.

Maak een afspraak

Waardevol leiderschap

Om een juiste koers te kunnen bepalen is het van belang de juiste waarde(n) tot je beschikking te hebben. De basis om tot het gewenste resultaat te komen. Zo word je een waardevol leider.

Tijd voor een frisse blik

Iedereen kent dit!

Het belangrijkste deel van ons leven krijgen we te maken met:

  • Verwachtingen van een ander
  • Familieperikelen, vooral bij scheidingen en overlijdens
  • Jaloerse collega’s
  • Mensen die, ten koste van anderen, financieel beter willen worden
  • Mensen die, heel bewust, bedrijven ten gronde richten
  • Geld en de dingen die je daarvoor kan kopen
  • Onbegrip
  • Mensen in de directe omgeving die weinig interesse tonen en wel hun mening verkondigen over jou
ons werk

Ofwel, anderen willen zoveel invloed op jouw leven uitoefenen, dat ze vergeten waar het om draait in het leven.

Het draait in het leven om te zorgen dat jouw leven waardevol is, nu en in de toekomst.

Doen wat je leuk vindt, waar je goed in bent, waar je kan bijdragen aan een groter geheel en waar je voldoende inkomen mee kunt realiseren om dat waardevolle leven te bekostigen.

Status is leuk, het is echter niet meer of minder dan een labeltje, ofwel een verwachtingspatroon. Wanneer je ten koste van veel deze status hoog moet houden, vraag je dan eens af of dit het waard is. Word je gewaardeerd om je status of om wie jij bent.

Een waardevol leven heeft vooral te maken met wat voor jou ècht belangrijk is.

Dit is wat wij, met ons werk, voor je kunnen betekenen.

walk with Rob

ACTIEVE GROEI

Uit je hoofd, in de benen. Uit je vertrouwde werkomgeving, de natuur in. Door vaste patronen te doorbreken en een andere omgeving op te zoeken, verandert ook je manier van denken.

Tijdens het wandelen geniet je van de natuur, terwijl Rob met jou de zaken bespreekt die op dat moment spelen en vragen om een frisse benadering.

Stilstaan is achteruit gaan, persoonlijk en zakelijk (vandaar de wandeling 😉 ). Inspireer en stimuleer anderen, samen groeien en ontwikkelen = dubbel resultaat, ook financieel.

Creatieve branding

BRANDING

Beeld & kleur is het eerste wat opvalt aan mensen, producten en bedrijven. Zichtbaar zijn begint daar. Na een intakegesprek gaan we voor je aan de slag om jou of je bedrijf duidelijk en krachtig neer te zetten.

Visualiseren kan ook anders. Ontdek wat je drijft, zet je talent in en haal uit alles uit het leven wat jij eruit wilt halen. De basis van jouw keuzes in het leven ligt in jouw bovenliggende doel. Vrij denken zonder belemmeringen geeft uiteindelijk een heel helder beeld en een perfecte basis.

Sandra kan als geen ander jouw wensen vertalen en visualiseren.

goed gesprek

IN GESPREK

Alles in je eentje doen klinkt leuk, alleen wie laat jou in de spiegel kijken. Wie is jouw klankbord, jouw externe business partner die aanschuift wanneer je bezig bent met nieuwe plannen?

Er zijn nou eenmaal zaken die je liever bespreekt met iemand die niet direct betrokken is en objectief tegen zaken aankijkt.
Persoonlijk of zakelijk, wij zetten je weer op scherp!
Dat is ons werk!

Oh ja, geen tijd betekent geen prioriteit. Dus hoe belangrijk vind jij jezelf?

Moraal van dit verhaal

Je kunt heel veel kunstjes aanleren. Het begint echter met waar jij blij van wordt. En niet andersom!

Ben jij gestrand, verdwaald of dobber je maar wat rond? Ga dan eens met ons in gesprek.

7 Redenen om te kiezen voor deze rooie kat en ons werk

Objectief

Een externe sparringpartner is niet persoonlijke betrokken en heeft dus altijd en enkel jouw belang voor ogen.

Essentie

De juiste sparringpartner is een snelle denker en/of een analytische denker. Daarmee kan hij of zij uit jouw warboel van gedachten snel tot de kern van jouw probleem komen en de vinger op de gevoelige plek leggen.

Maatwerk

Iedereen is uniek met als gevolg dat we enkel maatwerk leveren op basis van jouw wensen, verwachtingen en input.

Visualiseren

Door te visualiseren krijg je sneller en effectiever een compleet beeld van de koers die jij wilt gaan varen. Visuals zijn begrijpelijker en toegankelijker.

Rebels

Onze manier van werken en leven wijkt af van de standaard. Deze rebelse insteek wordt niet altijd direct begrepen of gewaardeerd, totdat het moment waarop iemand tijdens een traject tot inzicht komt.

Perspectief

Jouw situatie in een ander perspectief zetten. Onze persoonlijke levenservaring, in loondienst en als ondernemer,  heeft ons geleerd hoe wij jou dezelfde situatie anders kunnen laten bekijken en ervaren.

Feedback

De juiste sparringpartner zet je aan het denken. Wees dus niet bang voor de confrontatie en kritische feedback. Een sparringpartner is namelijk meer dan alleen een coach die enkel naar je luistert.

“Van huidige situatie naar einddoel, wat wil ik nou echt! Sandra stimuleert je om buiten kaders te denken en je blik te verbreden.
Zo ontstaan nieuwe ideeën die je verder kunnen helpen bij het maken van keuzes tijdens je carrière.”

Anoniem, klant

“Sandra heeft mij in het verleden op allerlei vlakken geweldig geholpen met mijn ondernemerschap en met (o.a. de naam) Vrouw en haar Netwerk. En ook nu zit ik middenin een top online project dat ik samen met haar technische online kennis binnenkort tot een pracht eind ga brengen. Wat ik super vind aan Sandra is dat zij qua samenwerking top is en het beste in mijzelf naar voren haalt op het moment dat het mij uitkomt.”

Jolanda van Henningen, Our Dream Community Management

“Met Sandra werk ik al jaren samen, waarbij het business model canvas en creativiteit een uitstekende basis vormt voor meer diepgang. Rob heb ik leren kennen via Sandra en er was direct een zakelijke klik. Een andere blik op sales en de professionaliteit staan wat mij betreft op nummer 1. The Red Business Cat is de perfecte match voor ondernemers en bedrijven die verder willen en durven gaan.”

Karin van den Berg-Hulshoff, CEO Last Mile e-Mobility

VAN EINDIG NAAR ONEINDIG

Van zoeken naar vinden.

Van zoeken naar vinden.

Waarde toevoegen is oneindig. Door je mindset te veranderen, verandert ook jouw perspectief op het leven en werken. Ontdek hoe je de shift maakt van eindig naar oneindig.

Vertel mij meer over jullie werk!