Waardevol leven

Leven vanuit de waarde die je bij je draagt, dat wil toch iedereen. Wij helpen je bij het herkennen, ontwikkelen en benutten van jouw waarde.

Meer waarde creëren

Werken vanuit waarde

Om een juiste koers te kunnen bepalen is het van belang de juiste waarde(n) tot je beschikking te hebben. De basis om tot het gewenste resultaat te komen.

Een shift maken

Hoe is jouw situatie?

Hoe houd je de energie en het enthousiasme vast voor langere tijd? Het antwoord is simpel. Door een koers uit te stippelen die bij jou en/of je bedrijf past. Een koers waarbij je weet wat je hogere doel is en waarin je talenten excelleren. Zo creëer je een waardevol leven en zinvolle carrière, zodat je tijd en aandacht besteedt aan dat wat jij belangrijk vindt.

We hebben het hier over waarde creëren en waardepropositie, twee zaken die je overal op kunt toepassen. Zakelijk en privé, maar bovenal als expert, ondernemer, leider en mens. Leiderschap begint bij jezelf en geef je door.

Verrassende resultaten

Door meer verbinding, talentontwikkeling, weten wat de essentie is en anders durven kiezen, kom je bij jezelf en de kern. We weten dat verandering een constante factor is, hoe jij ermee omgaat heb je echter zelf in de hand. Dat hebben we de laatste jaren allemaal ervaren. Wie werd er niet uitgedaagd om anders te denken, te leven en te werken. Het effect is dat we anders tegen het leven aan zijn gaan kijken.

Stel jezelf eens de vraag: Waar draait het nu eigenlijk om? Wat is er belangrijk (en wat niet)? Wie zijn er belangrijk voor mij? Ontdek het, maak de shift en ervaar het! Breng je leven, je carrière en je bedrijf naar een ander niveau. Een niveau dat past, dat goed voelt en energie geeft.

Een mooie quote die hierop aansluit is van Dan Wieden: “Mensen kopen geen goederen en diensten. Ze kopen relaties, verhalen en magie.”

Welke waarde geef jij aan je leven en aan je carrière?

Waarde creeren

Wie ben jij écht, waar spring je voor uit bed? Hoe geef je vorm en inhoud aan je leven, zakelijk en privé. Het gaat verder dan het leren en uitvoeren van een kunstje.

Lees verder….

Waardepropositie

Wanneer de huidige koers van je bedrijf vraagt om een shift. Maar ook wanneer de combinatie van verantwoordelijkheden werk en privé vraagt om koersverandering.

Lees verder….

Zelf aan de slag

Wil je liever zelf aan de slag? Kies dan voor onze waardevolle thuistrainingen. Laagdrempelig, betaalbaar en beschikbaar wanneer jij ermee aan de slag wilt. Waarom wachten?

Lees verder….

Ben jij gestrand, voor anker gegaan of dobber je maar wat rond? Ga dan eens met ons in gesprek.

“Met Sandra werk ik al jaren samen, waarbij het business model canvas en creativiteit een uitstekende basis vormt voor meer diepgang. Rob heb ik leren kennen via Sandra en er was direct een zakelijke klik. Een andere blik op sales en de professionaliteit staan wat mij betreft op nummer 1. The Red Business Cat is de perfecte match voor ondernemers en bedrijven die verder willen en durven gaan.”

Karin van den Berg-Hulshoff, CEO Last Mile e-Mobility

“Van huidige situatie naar einddoel, wat wil ik nou echt!
Sandra stimuleert je om buiten kaders te denken en je blik te verbreden.
Zo ontstaan nieuwe ideeën die je verder kunnen helpen bij het maken van keuzes tijdens je carrière.”

Anoniem, klant

7 Redenen om te kiezen voor deze rooie kat en ons werk

Objectief

Een externe sparringpartner is niet persoonlijke betrokken en heeft dus altijd en enkel jouw belang voor ogen.

Essentie

De juiste sparringpartner is een snelle denker en/of een analytische denker. Daarmee kan hij of zij uit jouw warboel van gedachten snel tot de kern van jouw probleem komen en de vinger op de gevoelige plek leggen.

Maatwerk

Iedereen is uniek met als gevolg dat we enkel maatwerk leveren op basis van jouw wensen en input.

Visualiseren

Door te visualiseren krijg je sneller en effectiever een compleet beeld van de koers die jij wilt gaan varen. Visuals zijn begrijpelijker en toegankelijker.

Rebels

Onze manier van werken en leven wijkt af van de standaard. Deze rebelse insteek wordt niet altijd direct begrepen of gewaardeerd, totdat het moment waarop iemand tijdens een traject tot inzicht komt.

Perspectief

Jouw situatie in een ander perspectief zetten. Onze persoonlijke levenservaring, in loondienst en als ondernemer,  heeft ons geleerd hoe wij jou dezelfde situatie anders kunnen laten bekijken en ervaren.

Feedback

De juiste sparringpartner zet je aan het denken. Wees dus niet bang voor de confrontatie en kritische feedback. Een sparringpartner is namelijk meer dan alleen een coach die enkel naar je luistert.

VAN EINDIG NAAR ONEINDIG

Van zoeken naar vinden.

Van zoeken naar vinden.

Waarde toevoegen is oneindig. Door je mindset te veranderen, verandert ook jouw perspectief op het leven en werken. Ontdek hoe je de shift maakt van eindig naar oneindig en waardering is waarom iedereen het doet.

Vertel mij meer over jullie werk!