Waardevol leven

Leven vanuit de waarde die je bij je draagt, is extreem waardevol. Het zorgt dat je dag in dag uit kiest voor jezelf, je gezondheid en plezier. Herken het, ontwikkel het en benut het, privé en zakelijk.

Maak een afspraak

Waardevol leiderschap

Om een juiste koers te kunnen bepalen is het van belang de juiste waarde(n) tot je beschikking te hebben. De basis om tot het gewenste resultaat te komen. Zo word je een waardevol leider.

Tijd voor een frisse blik

Iedereen kent dit!

Het belangrijkste deel van ons leven krijgen we te maken met:

  • Verwachtingen van een ander
  • Familieperikelen, vooral bij scheidingen en overlijdens
  • Jaloerse collega’s
  • Mensen die, ten koste van anderen, financieel beter willen worden
  • Mensen die, heel bewust, bedrijven ten gronde richten
  • Geld en de dingen die je daarvoor kan kopen
  • Onbegrip
  • Mensen in de directe omgeving die weinig interesse tonen en wel hun mening verkondigen over jou

Kortom, anderen willen zoveel invloed op jouw leven uitoefenen, dat ze vergeten waar het om draait in het leven.

Het draait in het leven om te zorgen dat jouw leven waardevol is, nu en in de toekomst.

Doen wat je leuk vindt, waar je goed in bent, waar je kan bijdragen aan een groter geheel en waar je voldoende inkomen mee kunt realiseren om dat waardevolle leven te bekostigen.

Geld is belangrijk, het is echter nooit een doel. Het is een middel wat kan zorgen dat je bijzondere ervaringen beleeft, dat je weinig of minder zorgen hebt, dat je een dak boven je hoofd hebt.

Deze mooie ervaringen en de dingen die erbij horen zijn nog waardevoller wanneer je het kan delen met mensen die je dierbaar zijn. Je partner, eventueel kinderen, verdere familie en goede vrienden.

Status is leuk, echter het is niet meer of minder dan een labeltje, een verwachtingspatroon. Wanneer je ten koste van veel deze status hoog moet houden vraag je dan eens af of dit het waard is. Wordt je gewaardeerd om je status of om wie jij bent.

Een waardevol leven heeft vooral te maken met wat voor jou ècht belangrijk is.

Moraal van dit verhaal

Je kunt heel veel kunstjes aanleren. Het begint echter met waar jij blij van wordt. En niet andersom!

Welke waarde geef jij op dit moment aan je leven en aan je carrière?

Waardevol leven

Wie ben jij écht, waar spring je voor uit bed? Hoe geef je vorm en inhoud aan je leven, zakelijk en privé. Het gaat verder dan het leren en uitvoeren van een kunstje.
Kortom,…wat wil je uit het leven halen?

Waardevol leiderschap

Een waardevolle leider geeft het goede voorbeeld en wil zo collega’s en personeel inspireren. Je gaat voor creatieve oplossingen, een bruisende omgeving en duurzame inzetbaarheid.
Kortom…..een plek waar mensen nooit meer weg willen!

Zelf aan de slag

Wil je liever zelf aan de slag om waarde toe te voegen? Kies dan voor onze waardevolle thuistrainingen. Laagdrempelig, betaalbaar en beschikbaar wanneer jij ermee aan de slag wilt.
Kortom….wacht niet langer en ga naar onze Value Academy

Ben jij gestrand, verdwaald of dobber je maar wat rond? Ga dan eens met ons in gesprek.

“Met Sandra werk ik al jaren samen, waarbij het business model canvas en creativiteit een uitstekende basis vormt voor meer diepgang. Rob heb ik leren kennen via Sandra en er was direct een zakelijke klik. Een andere blik op sales en de professionaliteit staan wat mij betreft op nummer 1. The Red Business Cat is de perfecte match voor ondernemers en bedrijven die verder willen en durven gaan.”

Karin van den Berg-Hulshoff, CEO Last Mile e-Mobility

“Van huidige situatie naar einddoel, wat wil ik nou echt!
Sandra stimuleert je om buiten kaders te denken en je blik te verbreden.
Zo ontstaan nieuwe ideeën die je verder kunnen helpen bij het maken van keuzes tijdens je carrière.”

Anoniem, klant

7 Redenen om te kiezen voor deze rooie kat en ons werk

Objectief

Een externe sparringpartner is niet persoonlijke betrokken en heeft dus altijd en enkel jouw belang voor ogen.

Essentie

De juiste sparringpartner is een snelle denker en/of een analytische denker. Daarmee kan hij of zij uit jouw warboel van gedachten snel tot de kern van jouw probleem komen en de vinger op de gevoelige plek leggen.

Maatwerk

Iedereen is uniek met als gevolg dat we enkel maatwerk leveren op basis van jouw wensen en input.

Visualiseren

Door te visualiseren krijg je sneller en effectiever een compleet beeld van de koers die jij wilt gaan varen. Visuals zijn begrijpelijker en toegankelijker.

Rebels

Onze manier van werken en leven wijkt af van de standaard. Deze rebelse insteek wordt niet altijd direct begrepen of gewaardeerd, totdat het moment waarop iemand tijdens een traject tot inzicht komt.

Perspectief

Jouw situatie in een ander perspectief zetten. Onze persoonlijke levenservaring, in loondienst en als ondernemer,  heeft ons geleerd hoe wij jou dezelfde situatie anders kunnen laten bekijken en ervaren.

Feedback

De juiste sparringpartner zet je aan het denken. Wees dus niet bang voor de confrontatie en kritische feedback. Een sparringpartner is namelijk meer dan alleen een coach die enkel naar je luistert.

VAN EINDIG NAAR ONEINDIG

Van zoeken naar vinden.

Van zoeken naar vinden.

Waarde toevoegen is oneindig. Door je mindset te veranderen, verandert ook jouw perspectief op het leven en werken. Ontdek hoe je de shift maakt van eindig naar oneindig en waardering is waarom iedereen het doet.

Vertel mij meer over jullie werk!